Ceai teci fasole 50 G - Fares
Contribuie la menținerea nivelului normal al glucidelor în sânge.
Ajută la eliminarea apei pe cale urinară.
Încă din Antichitate, tecile de fasole sunt utilizate în diabet datorită proprietăţilor hipoglicemiante; în medicina populară românească sunt utilizate cu succes şi pentru înlăturarea problemelor de natură renală.
Ingrediente:
Tecile plantei Phaseolus vulgaris L., fam. Fabaceae, conţin peptide, aminoacizi liberi, hemiceluloza, pectine, vitamine, alantoina, acid salicilic, acid fosforic, saruri minerale.
Efect:
Diuretic, hipoglicemiant, depurativ, remineralizant, antireumatic.
Întrebuințări principale:
Afectiuni ale rinichilor şi căilor urinare, calculoză şi colici renale, adjuvant în tratamentul diabetului.
Alte întrebuințări:
Reumatism, gută.
Contraindicații:
La dozele recomandate nu se cunosc.
Preparare:
Decoct din 1 lingură plantă la 200 ml apă.
Întrebuinţare:
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi, înainte de masă.
Prezentare:
Cutie cu punga a 50 g
Producator:
Fares