Caise deshidratate 200 G - Driedfruits
Caisele uscate conţin vitamina A, C, B şi beta-caroten. Caisele îmbunătăţesc vederea şi ajută la regenerarea ţesuturilor şi a nervilor. Prin aportul ridicat de fier, aceste fructe sînt recomandate în cazurile severe de anemie. Caisele uscate sînt o sursă bună de fibre alimentare şi potasiu, avînd un conţinut scăzut de grăsimi saturate, colesterol şi sodiu.
Fructul este foarte nutritiv, laxativ, şi e recomandat în anemii, astenii, insomnii, convalescenţe.
Pentru îmbunătăţirea acuităţii vizuale, se opăresc 100 g caise uscate, apoi, după jumătate de oră, caisele se mărunţesc, se adaugă 100 g morcov ras şi o lingură zahăr pudră. Se amestecă bine şi se va consuma de trei ori pe săptămînă. Aceleaşi caise înmuiate şi strivite, în amestec cu miezul de la o felie mai mare de lămîie şi o linguriţă de miere. Acest preparat măreşte rezistenţa la îmbolnăvire, întăreşte sistemul imunitar. Caisele înmuiate se freacă bine, pană ajung ca o pastă omogenă. Se aplică pe faţă, într-un strat uniform, pentru 10 minute. Masca curăţă în profunzime şi tonifică tenul.
Licopen: ca antioxidant, licopenul poate detecta si distruge moleculele de radicali liberi nocivi. Se crede ca licopenul ajuta la protejarea importiva cancerului de prostata.
Ingrediente:
caise 100%
Produsul nu are adaos zahar.
Prezentare:
punga de 200g
Producator:
Depal
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.