DESPRE NOI | PACHETE 1+1 | BLOG | CONTACT | PARTENERI | PROMOTII
    0766.534.345, L-V: 09-18 | S: 10-14
Atentie! Stocurile variaza de la o zi la alta. Contactati-ne pentru confirmarea stocurilor.

Apa natural alcalina 1 L PH 8.8 - Perla Moldovei

Apa natural alcalina 1 L PH 8.8 - Perla Moldovei
Preţ: 3,49 LEI (TVA inclus)
Producător:Perla Moldovei
Cod produs:A32040224
Disponibilitate:Stoc epuizat

Apa natural alcalina 1 L PH 8.8 - Perla Moldovei

Apa de masă plată Perla Moldovei microbiologic pura alcalină este o apă oligominerală care are un  conţinut de reziduri fixe de 333 mg / L.

Cele mai bune ape potabile sunt acele care conţin săruri minerale în cantităţi mici şi pot fi consumate nelimitat.

Apele care conţin mai multe săruri minerale pot fi consumate numai după recomandarea medicului pentru că pot cauza diferite probleme la stomac, la rinichi. Pentru hidratarea zilnică sunt recomandate acele ape la care reziduu fix este sub 500 mg / L

Sursa apei de masă natural alcalină Perla Moldovei este situat pe versantul estic al Munţilor Carpaţi în localitatea Sascut. Acviferul deschis prin foraj are o adâncime de 210 de metri. Apa obţinută are la sursă un pH de 9,1 şi un nivel ORP  -80 mV.

Deoarece apa trece prin mai multe straturi este filtrată şi devine nu numai alcalină ci şi microbiologic pură.

Capacitatea maximă zilnică a sursei este de 200.000 de litri.

Actuala capacitate de îmbuteliere este de 60.000 de litri pe zi.

 

Apa alcalina Perla Moldovei provine dintr-un izvor de apa plata hidrogen-carbonatata, sodica si oligominerala (slab mineralizata) si cu un pH de 9,12 la sursa, aflat la 210m adancime, in dealurile din jurul localitatii moldovene Sascut, pe malul raului Siret.

Apa este filtrata natural prin 6 straturi :

1.nisip cu elemente de pietris

2.marna argiloasa

3.nisip cu elemente de pietris

4.argila, argila nisipoasa

5.pietris cu nisip

6.pamant vegetal

Caracteristicile apei de masa plata alcaline Perla Moldovei:

1. Sursa de mare adâncime 210 m si nu este supusă niciunui proces care să-i modifice compoziţia chimică sau alcalinitatea, fiind îmbuteliată în aceeaşi stare în care se găseşte şi în adâncuri.

2. Apa microbiologic pura alcalina pH=8,8 pH la sursa 9,12 (conform legii 458/2002 valorile admise sunt de 6,5 – 9,5)
3. Apa de masa plata reziduu fix 333 mg/l (BA Larex nr.2078/2009;
conform legii 458/2002 valorile admise sunt max. 500 mg/l pentru apele alcaline)
4. Conţinut:

(buletin de analiză numărul 1045-1047, eliberat de Directia de Sanatate Publica a Judetului Buzau pe data de 23.07.2013)

 

 

                       Compozitie chimica (DSPJ Bacau - analiza 1045-1047/23.07.2013)

 

Conţinutul de minerale

mg/l

Valori maxime admise

Hidrogencarbonaţi HCO3

327,86

-

Calciu Ca++

2,417

-

Sodiu Na+

122.,8

 

Sulfat

16

-

pH

8,94

6,5 – 9,5

Turbiditate

-

Min. 5

Amoniu

0

Max. 0,5

Nitriţi

0,001

Max. 0,5

Nitraţi

0,6

Max. 50

Cloruri

-

Max. 250

Oxidabilitate

-

Max. 20

Clor liber reziduală

-

Max. 0,5

Duritate total

5

Min. 5

Aluminiu

-

Max. 200

Mangan

-

Max. 50

Fier total

-

Max. 200

Reziduu fix

333

-

Apa alcalina Perla Moldovei, prin caracteristicile care le are se încadrează in rândul apelor plate alcaline naturale cu efecte benefice asupra sanatatii omului fiind in prezent singura apa de pe continentul european cu pH natural mai mare de 8.5 (9.12 la sursa).

 

Pe baza testelode laborator efectuate de Renar care este acreditat în România pentru testarea şi monitorizarea apelor de către Ministerul Sănătăţii, la cererea Asociaţiei Naţionale pentru protecţia consumatorilor,a publicat următoarea declaraţie: "calitatea apelor de pe piaţa din românia, depinde de conţinutul de reziduuri fixe care nu înseamnă toxinele ci sărurile minerale".

De ce să bem apă Alcalină?

Aciditatea este moarte, alcalinitatea este viaţă.”

Organismul uman conţine 65-70% apă, de exemplu corpul unei persoane cu greutate de 70 kg conţine 45-50 litri de apă. Dacă acest om consumă zilnic numai un litru de apă, pentru a schimba o dată integral această cantitate are nevoie de 50 de zile. Normal acest om pentru a curăţa corpul de toxinele şi grăsimile acide acumulate de-a lungul anilor, ar trebui să consume minim 2-2,5 L de apă zilnic.

Apa alcalină ajută la dizolvarea şi eliminarea depunerilor acide acumulate în corp.

Apa alcalină nu are valoare nutriţională sau de medicament dar, are capacitatea de a neutraliza şi lichefia deşeurile acide pentru a putea fi eliminate din organism, refăcând neutralitatea acido-bazică al acestuia – deci sănătatea şi starea de bine.

La cantitatea optimă de apă consumată zilnic, nu se pot calcula răcoritoarele, berea sau alte băuturi pe bază de apă, la fel cum dimineaţa nu ne putem spăla cu răcoritoare sau cu bere. Apa, printre altele, are o funcţie importantă de curăţire a corpului atât în exterior cât şi interior. Suntem obişnuiţi să ne spălăm în fiecare zi cu o cantitate de 50 – 60 L de apă la exterior, dar ar fi la fel de important curăţirea părţii interioare a organismului cu o cantitate optimă de apă calitativ corespunzătoare.

Toate apele în care sunt vieţuitoare (de exemplu pâraie, râuri respectiv apa de mare) sunt alcaline. Într-un mediu acid nu trăiesc vieţuitoare. De exemplu dacă punem peşti într-un acvariu – cu o apă cupH-ul de 6 sau sub 6 – aceştia vor muri într-un interval scurt de timp.

Valoarea pH-ului din sânge, pe această scară, se află într-un interval foarte restrâns, slab alcalin (pH 7,3 – 7,4) ca şi temperatura corpului uman care, la fel, se află într-un interval limitat (36 – 37 0C). Dacă valoarea pH-ului sângelui respectiv temperatura corpului, se ridică sau scade peste intervalul optim, omul dă semne de boală. Deoarece sângele conţine apă într-un procent de 82%, valoarea pH-ului apei din organism trebuie să fie menţinută într-un interval slab alcalin. Celulele care sunt elementele din care este construit corpul nostru, trăiesc în această cantitate de apă şi se simt bine într-un mediu slab alcalin, ca şi peştii din acvariu sau din apele noastre. Dacă această cantitate de apă care reprezintă 70% din corpul nostru devine acidă, celulele noastre datorită instinctului de apărare, vor face tot posibilul să se protejeze de efectele distructive ale mediului acid şi se acoperă cu un strat de grăsime (lipoproteină).

Mai mult, când ne spălăm, folosim fel şi fel de şampoane sau săpunuri alcaline. Nici mâinile pline de grăsime nu pot fi spălate cu apă rece de la robinet, fără săpun sau detergent, care sunt alcaline şi dizolvă grăsimile. În acelaşi fel, pentru curăţirea stomacului şi a colonului de depuneri cu grăsimi toxice, trebuie consumată o cantitate optimă de apă alcalină.

De ce este o apă alcalină?

Aciditatea sau alcalinitatea unei substanţe este măsurată prin valoarea Ph (p. „potenţial” + H „hidrogen”), simbol pentru concentraţia ionilor de hidrogen dintr-o soluţie dată. Scara pH se încadrează între valorile de 1 şi 14 şi caracterizează starea acidă sau bazică a unei soluţii (pH 7 este neutru, valorile mai mici de 7 indică aciditate, cele mai mari de 7 caracterul bazic al soluţiei). 

Dacă în apă există mai mulţi ioni pozitivi de Hidrogen (H+) decât ioni negativi de hidroxil (OH-), înseamnă că apa este acidă, invers, dacă în apă există mai puţin ioni pozitivi de Hidrogen (H+), decât ioni negativi de Hidroxil (OH-), înseamnă că aceasta este alcalină. Când sunt într-o cantitate egală, din punct de vedere al organismului apa se consideră neutră. 

Câtă apă alcalină este recomandată pentru consumul zilnic?

Pentru reducerea treptată a acumulărilor de deşeuri acide produse de-a lungul anilor pentru o persoană de 60-70 kg, este indicat a se consuma zilnic 1,5-2 L. Această cantitate poate fi însă modificată de la caz la caz, în funcţie de dorinţele şi de nevoile fiecăruia. Sunt cazuri rare când apa alcalină dizolvă şi elimină brusc o cantitate mare de depuneri, iar aceasta poate cauza diaree uşoară. În acest caz, nu trebuie întrerupt consumul de apă alcalină, din contră, trebuie continuat, deoarece după maxim 24 ore scaunul se va normaliza.

Apa alcalină (şi chiar apa în general) trebuie consumată la o jumătate de oră după servirea mesei, datorită faptului că sucurile digestive din stomac sunt foarte acide şi sunt necesare pentru buna digestie a hranei ingerate. În caz contrar sucul digestiv se diluează şi îngreunează digestia.

Toţi ne străduim să rămânem sănătoşi şi să atingem o vârstă înaintată,  iar în acest scop practicăm tot felul de terapii, diete şi exerciţii, dar cred că a sosit timpul să ne lărgim viziunea şi să utilizăm apa alcalină pentru echilibrul metabolic şi pentru menţinerea sănătăţii organismului.

Importanta oxigenului

Oxigenul este esenţial pentru funcţionarea organismului uman. Prezenţa oxigenului este o condiţie indispensabilă pentru buna funcţionare a celulelor. Corpul uman este capabil de a se regenera, dacă are la dispoziţie toate „mijloacele” necesare. Unele dintre cele mai importante „mijloace”, sunt oxigenul şi apa.

Cantitatea de oxigen necesară vieţii este asimilată prin intermediul respiraţiei, respectiv din alimente prin intermediul sistemului digestiv.

În cazul în care organismul nostru pentru o perioadă mai lungă de timp, este obligat să funcţioneaze într-o stare de lipsă de oxigen, se pot dezvolta diferite tipuri de  boli. Deci fără oxigen nu există viaţă.

Zilnic consumăm de mai multe ori alimente, bem diferite lichide; chiar şi în stare de veghe respirăm aer din două în două secunde.

Alimentele solide sau lichidele, pot conţine oxigen inclus în diferite forme moleculare. Carbohidraţi din cereale, fructe şi legume respectiv fibrele vegetale sunt bogate în oxigen. Grăsimile, proteinele din contra sunt​ sărace în oxigen. Digestia alimentaţiei bogată în grăsimi şi proteine necesită o cantitate de oxigen suplimentar. În cazul alimentelor bogate în zaharuri, produsele din faină albă şi băuturile alcoolice  situaţia e similară. Organismul pentru digestia acestora absoarbe oxigenul din procesele fiziologice normale cu alte cuvinte, în cazul consumului acestor tipuri de alimente sau băuturi, este necesar un aport de oxigen suplimentar.

Nevoia de oxigen a organismului nostru este influenţată de modul nostru de viaţă. Mişcarea, activitatea sportivă şi cea fizică creşte în mod semnificativ nevoia de oxigen respectiv circulaţia acestuia în corp. Ca un efect important al aportului crescând de oxigen este că acesta contribuie la creşterea producerii energiei organismului şi anume performanţa fizică, intelectuală sau sportivă .

Un alt efect pozitiv, este că ajută procesul metabolic oxidativ, descompunerea şi îndepărtare substanţelor toxice, deci contribuie la procesul de detoxifiere ale organismului.

Bolile, stresul, fumatul, medicamentele, dieta inadecvată necesită un aport suplimentar de oxigen în organism.

Prezentare:

bidon ( tip PET 01 ) de 1 litru

Producator:

Peerla Moldovei

 

Spune-ţi opinia



Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun