DESPRE NOI | RETETE | BLOG | CONTACT | PARTENERI

Faina proteica de canepa 300 G – Canah

Faina proteica de canepa 300 G – Canah
Preţ: 19,90 LEI
(TVA inclus)
Producător:Canah
Cod produs:A21555221
Disponibilitate:Stoc epuizat

Faina proteica de canepa 300 G – Canah

Făina Proteică de Cânepă Hemp Essentials se bucură de un conţinut ridicat de 33% proteină completă, 35% fibre vegetale şi minerale, nu are de gluten prin natura ingredientelor.

Făina Proteică de Cânepă Hemp Essentials este realizată folosind metode tradiţionale într-un sistem modern de producţie: presare la rece a seminţelor de cânepă, măcinare cu pietre de moară şi cernere. Combinaţia echilibrată dintre fibre şi proteine face Făina Proteică de Cânepă Hemp Essentials un ingredient potrivit în dietele vegane, vegetariene,în cele fără gluten, fără lactoză sau fără zahăr. Făina Proteică ECO de Cânepă Hemp Essentials provine din culturi certificate ecologic, obţinute fără utilizarea substanţelor chimice, fără intervenţii genetice şi care se află în armonie cu natură şi mediul înconjurător. Făină Proteică de Cânepă Hemp Essentials e un produs al Canah, realizat într-un sistem de management al siguranţei alimentare codificat ISO 22000 certificat de TÜV Rheinland. Produsul este împachetat în ambalaje cu certificare „food grade” (destinate ambalării produselor alimentare), care permit resigilarea prin închiderea tip „fermoar”.


Beneficii:

- bogată în proteine – conţine 33% proteină completă, cu toţi aminoacizii esenţiali, în proporţii diferite

- bogată în fibre (36%), în principal insolubile

- bogată în minerale precum potasiu, fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru şi mangan.

- datorită faptului că nu au fost depistaţi alergeni în compoziţia seminţelor de cânepă şi a grijii cu care Canah face selecţia materiei prime Făină Proteică ECO de Cânepă Hemp Essentials este potrivită pentru persoanele care au intoleranţă la lactoză sau gluten şi pentru cei sensibili la alţi alergeni.

Mod de consum:

Bogăţia de proteine, fibre şi minerale din Făina Proteică de Cânepă Hemp Essentials creşte valoarea nutritivă a oricărui preparat în care aceasta este adăugată.

Făina de Cânepă Hemp Essentials poate fi folosită creativ în reţetele de pâine, turte, covrigei, paste făinoase, crackers, biscuiţi săraţi şi pentru a face deserturi sănătoase (plăcinte, muffins, tarte etc.).

Recomandăm folosirea făinii de cânepă în raport de 1:5 în amestec cu alte tipuri de făină. Pot fi utilizate făinurile tradiţionale, de grâu sau de secară. Combinaţia se poate face şi cu făinuri fără gluten (orez, amarant sau chia), obţinând produse pentru dietele persoanelor cu intoleranţă la gluten.

 

Păstrează produsul în loc uscat, ferit de razele soarelui iar după desigilare la frigider. Ambalajul este prevăzut cu un sigiliu încorporat, tip „fermoar”.

Valori nutritionale / 100g:

- energie 1283 Kj / 306Kcal

- grasimi 9g (din care acizi grasi: saturați 1.2g, imononesaturați 2g, polinesaturați 6g)

- glucide 5.4g (din care zaharuri 3.5g )

- fibre 36g

- proteine 33g

- sare 0.23g

- Potasiu 1031mg

- Fosfor 1157mg

- Magneziu 543mg

- Fier 11mg

- Zinc 9.5mg

- Cupru 1.5mg

- Mangan 11.0mg

Prezentare:

Pungă de 300g cu sigiliu încorporat, tip „fermoar”.

Producator:

Canah

 

 

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun