Ceai papadie 50 G - Fares
Păpădia „acţionează blând asupra ficatului ca şi colagog […]. Stimulează curgerea bilei în duoden […]. Susţine elaborarea şi eliminarea adecvată a ureei, şi excreţia acidului uric. […] Este valoroasă în […] reumatism, afecţiuni ale sângelui şi ca laxativ.”
Ellingwood, The American Materia Medica, Therapeutics and Pharmacognosy, 1919
Beneficii:
- susţine detoxifierea organismului;
- contribuie la funcţionarea normală a stomacului şi a ficatului;
- susţine digestia şi apetitul;
- ajută la menţinerea unui flux urinar normal;
- susţine protecţia împotriva acţiunii radicalilor liberi cauzaţi de stres, alcool, expunerea la radiaţii UV sau condiţii de mediu poluat.
Ingrediente:
Păpădie
Partea aeriană a plantei Taraxacum officinale L., fam. Asteraceae, conţine principii amare sescviterpenice, derivaţi triterpenici pentaciclici, steroli, derivaţi polifenol-carboxilici, flavonoide, vitamine (A, C, D), săruri minerale.
Mod de administrare:
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.
A nu se administra continuu o perioadă mai lungă de 3 luni. Dacă aveţi în continuare nevoie de acest ceai, puteţi relua administrarea după o pauză de o lună.
Mod de preparare:
Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Atenţionări:
Nu este indicat în obstrucţii ale căilor biliare, hiperaciditate gastrică şi în caz de hipersensibilitate la această plantă.
Conditii de pastrare:
la loc uscat si la temperatura mediului ambient
Prezentare:
cutie cu 50 grame
Producator:
Fares