DESPRE NOI | PACHETE 1+1 | BLOG | CONTACT | PARTENERI | PROMOTII
    0766.534.345, L-V: 09-15 | S: 10-14
Atentie! Stocurile variaza de la o ora la alta. Contactati-ne pentru preturi.

Argint coloidal Protect 500 ML - Aghoras

Argint coloidal Protect 500 ML - Aghoras
Preţ: 28,90 LEI (TVA inclus)
Producător:Aghoras
Cod produs:A84992067
Disponibilitate:Stoc epuizat

Argint coloidal Protect 500 ML - Aghoras

Argintul coloidal Protect este o suspensie de particule de argint in apa distilata,  cu dimensiunea medie a particulelor de 0,5-5nm. Datorita particulelor reduse ca dimensiuni, eficienta sa este foarte ridicata, iar gustul este usor metalic.

Compozitie:

apa distilata, argint 15ppm

Mod de administrare:

Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi, dupa necesitati. Contraindicatii: Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint.

Argintul coloidal se poate folosi atat intern (se bea), cat si extern (se pulverizeaza pe zonele afectate sau se unge). Se mai poate folosi si pe post de dezinfectant pentru apa potabila, sau la tratarea plantelor impotrive ciupercilor si bacteriilor.

Mod de pastrare:

Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.

Atentie:

In cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compozitia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot aparea sub forma de flocoane, foite, particule, reprezentand un procent foarte mic (1-2%) din cantitatea totala. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final.

Totodata, in anumite conditii, este posibila modificarea culorii argintului coloidal. Acest fenomen nu afecteaza semnificativ proprietatile argintului coloidal.


Prezentare:

Sticla de 500 ml

Producator:

Aghoras

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun