Fusilli hrisca fara gluten bio 250 G - Probios
Hrisca (Fagopyrum esculentum) este o planta erbacee din familia Polygonaceae. Dateaza din anul 6000 IH cand crestea salbatic in Tibet, Siberia si Manciuria. Dupa ce tatarii au adus hrisca in Balcani, aceasta s-a raspandit in toata Europa. Este un aliment care nu contine in mod natural gluten.
Pastele de tip fusilli din hrisca sunt specialitate de paste fara gluten recomandate pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten, dar si pentru prevenirea unor boli precum boli hepatice, diferite edeme, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, anemie sau depresie, boli de inima.
Sursa de fibre si proteine, produs bogat in vitamina E si unele vitamine din grupa B.
Ingrediente: faina de hrisca*
• Acest produs este garantat fara gluten.
• Specialitate de paste recomandate pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten.
Informatii nutritionale/100g:
Energie (kj/kcal)1469kj/347kcal
Grasimi - 2.9g
din care acizi grasi saturati - 0.7g
Carbohidrati - 67g
din care zaharuri - 0.9g
Fibre - 4.5g
Proteine - 11g
Sare - 0g
Mod de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 7-9 minute pana obtineti consistenta dorita. Scurgeti de apa. Mancati pastele calde, doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Mod de depozitare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Prezentare:
punga de 250g in cutie de carton
Producator:
Probios
Tara de provenienta:
Italia