DESPRE NOI | PACHETE 1+1 | BLOG | CONTACT | PARTENERI | PROMOTII
    0766.534.345, L-V: 09-18 | S: 10-14
Atentie! Stocurile variaza de la o zi la alta. Contactati-ne pentru confirmarea stocurilor.

Apa pura Qlarivia 500 ML - Mecro System

Apa pura Qlarivia 500 ML - Mecro System
Preţ: 16,50 LEI (TVA inclus)
Producător:Mecro System
Cod produs:A90941584
Disponibilitate:14

Apa pura Qlarivia 500 ML - Mecro System


-QLARIVIA, apa imaculată pentru starea ta de bine! 

-Qlarivia, apa imaculată, are un conţinut redus de deuteriu şi este rezultatul cercetărilor din domeniul separării izotopice desfăşurate de-a lungul anilor de către un renumit colectiv de specialitaţi.

Inventie si drepturile de productie:

Qlarivia 25 este o apa potabila purificata, cu o concentraţie izotopica a deuteriului de 25±5 ppm (parti per million)  obtinuta printr-un procedeu care este brevetat in Romania si protejat la nivel international.

Brandul QLARIVIA a fost lansat pe piaţă în anul 2008 de către firma MECRO SYSTEM SRL  şi este o noutate absolută pe plan mondial.

Tehnologia utilizata permite obţinerea apei cu concentraţii de deuteriu cuprinse Intre 1 si 120 de parti la milion.  Proprietarul acestei tehnologii este firma Mecro System SRL care produce apa cu continut redus de deuterium sub marcata inregistrata QLARIVIA.

Mecro System SRL exporta apa cu continut redus de deuteriu si firmei HYD LLC din Ungaria - producatorul marcilor Preventa si Vetera.

Apa potabila pura Qlarivia 500 ML - Mecro System are conţinut redus de deuteriu proprietati terapeutice antitumorale la nivel celular si de ADN, incetinind procesul de imbatranire, scazand aparitia defectelor de diviziune celulara si imbunatatind sistemul imunitar.

 

-În memoria naturii, apa este pură, neatinsă, mereu tânără, datorită conţinutului redus de deuteriu, în forma ei originară. 

-Echilibrul primordial poate fi atins prin reinventarea naturii. 

-Pentru creşterea calităţii vieţii tale, specialiştii noştri au creat Qlarivia, apa cu un conţinut de deuteriu de peste 5 ori mai mic decât cel al apei obişnuite. 

-Apa cu conţinut scăzut de deuteriu

-Dorinţa cea mai de preţ a oamenilor, din toate timpurile, a fost aceea de a trăi cât mai mult şi în condiţii de sănătate fizică şi mentală cât mai bună. 

-Pornind de la observaţia că există populaţii longevive la care media de viaţă este mult mai mare, omenirea s-a studiat pe sine şi mediul în care trăieşte şi mai ales modul în care trăieşte, pentru a descoperi secretul vieţii lungi şi sănătoase.

-Cunoştinţele dobândite în domeniul sociologiei, ambientologiei, psihologiei, progresele tehnologice generale şi mai ales cele din domeniul biologiei şi al ştiinţelor medicale, au permis prelungirea speranţei de viaţă în mod semnificativ în ultimii o sută de ani.

-Studiile efectuate, au arătat importanţa excepţională pentru creşterea duratei şi calităţii vieţii umane, a modului în care ne hrănim şi mai ales a modului în care ne pregătim alimentele, a calităţii şi echilibrului acestora în principii nutritive, a tipologiei lor şi a ordinii de ingerare şi de asociere/disociere şi mai ales, a tipului şi calităţilor APEI utilizate de om.

-Valoarea APEI pentru păstrarea stării de sănătate şi mai ales a calităţii şi duratei vieţii, nu trebuie să ne mire, deoarece, aşa după cum se ştie, fără apa viaţa nu este posibilă în sistemele biologice cărora le aparţine şi fiinţa umană. 

-În prezent, este acceptat ca un fapt de necontestat că fenomenul vieţii lungi şi sănătoase este influenţat de calitatea apei, adică de structura, compoziţia şi conţinutul informaţional al apei băute şi chiar inhalate sub forma vaporilor atmosferici.

-În raport de poziţia (situarea spaţială) a apei în interiorul organismului, se face deosebire între aşa-zisa apă legată („apa bond”) care este fixată prin diferite mecanisme şi modalităţi de/şi la structurile din interiorul celulei, apa din imediata vecinătate a membranelor celulare, aşa zisa apă pericelulară („stratul clathrate”) cu o grosime extrem de mică, de numai 3–12 Angstromi şi apa din exteriorul mai îndepărtat al membranelor celulare, aflată dincolo de stratul clathrate, aşa zisa apă vrac („apa bulk”). Fiecare dintre aceste trei tipuri spaţiale distincte de apă din organism are roluri fiziologice speciale şi extrem de importante .

-Se pare că secretul vieţii constă în proprietăţile speciale ale apei din stratul clathrate, care favorizează producerea reacţiilor biochimice generatoare de viaţă în condiţii normale de presiune şi temperatură. Apa legată (bond) protejează viaţa, iar apa vrac (bulk) preia toate impurităţile şi toxinele, acţionând destructiv.

-Foarte mulţi cercetători consideră că îmbătrânirea organismului uman şi apariţia unor boli ale acestuia sunt legate de îmbătrânirea apei din interiorul organismului. Îmbătrânirea apei duce la degradarea structurii sale de tetramer compact şi a proprietăţilor sale termodinamice.

-Din punct de vedere structural fizic, cea mai stabilă asociaţie în apa lichidă este tetramerul H8O4, în care 4 molecule de apă (H2O) sunt legate între ele, generând o structură spaţială botezată tetrahedron compact. Cele 4 molecule de apă sunt fixate în tetrahedron prin legături speciale, denumite legături de hidrogen.

-La temperaturi între 35 şi 42 grade C (temperatură limită pentru corpul uman) apa este structurată într-o manieră unică, în cadrul căreia cantităţile de tetrameri dispuşi quasicristalin şi cele de tetrameri dispuşi în forma lichidă adevărată sunt egale. 

-Aceasta permite convertirea unei structuri în cealaltă, generând o variabilitate maximă şi favorizând reacţiile biochimice din organism şi controlul lor foarte uşor. 

-În acest mod reacţiile biochimice care în laborator se pot produce doar în condiţii particulare de presiune şi temperatură se pot produce în corpul viu la condiţiile normale de temperatură şi presiune ale mediului înconjurător, permiţând existenţa vieţii.

-Există populaţii longevive, în Abhazia şi Iakutsk (Rusia) care îşi păstrează până la adânci bătrâneţi forţa de muncă şi vitalitatea. Aceste populaţii au în comun doar consumul de apă rezultată din topirea gheţarilor. 

-Studiul proprietăţilor apei de gheţar a arătat o deosebire esenţială a acesteia faţă de apele obişnuite de suprafaţă utilizate de oameni în alte locuri de pe glob, şi anume au un conţinut mai mic in deuteriu. 

-Deuteriul este un izotop natural stabil al hidrogenului, cu masa atomică 2 (un proton şi un neutron). În natură există un raport de 1 parte deuteriu la 5.000 părţi hidrogen. Deuteriul este uneori numit şi hidrogen greu. 

-Apa obişnuită se obţine prin combinarea a doi atomi de Hidrogen cu un atom de Oxigen (H2O). Când deuteriul este combinat cu oxigenul rezultă un compus cunoscut ca apă grea (D2O), utilizat mai ales pentru a modera reacţiile de fisiune în unele reactoare nucleare. 

-În apa naturală, de suprafaţă, există o concentraţie de molecule de apă conţinând deuteriu de aproximativ 150 ppm (părţi per million).
S-a constatat că apa provenită din gheţari şi folosită de populaţiile longevive amintite, conţine cu 25% mai puţin Deuteriu. 

-Cercetările făcute asupra efectelor biologice ale apei cu conţinut redus de deuteriu au demonstrat rezultate benefice spectaculoase, pe baza lor emiţându-se ipoteza conform căreia, probabil, apa primordială în care s-a născut viaţa era o apă cu conţinut scăzut de deuteriu, şi că o scădere a deuteriului din organisme (vegetale, animale şi umane) îmbunătăţeşte performanţa metabolică.

-Din studiile efectuate asupra apei de gheţar, cu un conţinut redus cu 25% în Deuteriu faţă de apa de suprafaţă, au rezultat efecte biologice considerate foarte importante de către un grup de cercetători de la un institut din România care au decis declanşarea unor cercetări pentru obţinerea în laborator şi la scara industrială a apei cu conţinut cât mai scăzut în deuteriu. 

-Rezultatul acestor cercetări a fost punerea la punct a unei tehnologii de obţinere a unei ape cu un conţinut de deuteriu cuprins între 25ppm şi 120ppm şi brevetarea acesteia. Brevetul a fost distins cu diplome şi medalii de aur la saloanele de inventică de la Bruxelles, Londra, Geneva şi Budapesta. 

-Aceasta apă este cunoscută sub mai multe denumiri: apa cu conţinut scăzut de deuteriu, apa sărăcită în deuteriu, apa echilibrată în deuteriu, deuterium depleted water, apa uşoară, apa superuşoară.
Qlarivia, marca sub care a fost scoasă pe piaţă apa potabilă purificată cu conţinut redus de deuteriu de către proprietarul actual al patentului românesc de producere la scară industrială a acestei ape, este o apă potabilă de masă cu concentraţia în deuteriu de 25±5 ppm (aproximativ şase ori mai mică faţă de cea de 150 ppm în apa obişnuită). 

-Produsul este de noutate absolută pe piaţa mondială.
Efectele biologice ale apei cu conţinut scăzut de deuteriu au fost evidenţiate într-un număr de cercetări efectuate pe plante, animale şi om şi care au fost publicate în reviste de specialitate. 

-Foarte concis aceste efecte s-ar putea grupa astfel:

-Experimente făcute pe plante arată o creştere generală a productivităţii, ca de exemplu cu până 56% la grâu şi cu până la 250% la castravete şi ridichi.

-Experimentele făcute pe găini au dus la reducerea mortalităţii cu 50% şi la dublarea numărului de ouă.

-Experimentele făcute pe şoareci au dus la creşterea speranţei de viaţă cu până la 50% şi la creşterea activităţii sexuale.

-Încercările clinice făcute pe oameni, în special în Ungaria, de către dr. Gabor Somlyai şi colaboratorii au demonstrat efectele benefice ale apei cu conţinut scăzut de deuteriu în tratamentul unor boli, cum ar fi diabetul şi unele tipuri de cancer.

-Mecanismele prin care se realizează efectele biologice sunt puţin cunoscute, putând fi direct legate de interferenţa cu structurile nucleare, de interferenţa cu enzimele celulare sau de modificarea/înlocuirea legăturilor de deuteriu, cu legături de hidrogen, mult mai convenabile nevoilor funcţionale ale celulelor vii.

-În privinţa efectelor antitumorale, constatate atât în culturi de celule cât şi la animale şi la om, se consideră că deuteriul joacă un rol esenţial în mecanismele de control ale proliferării celulare. Unele teorii susţin că apa cu conţinut scăzut de deuteriu blochează producerea semnalului biochimic necesar declanşării diviziunii celulare, semnal reprezentat printr-un raport optimal între concentraţiile intracelulare de deuteriu şi hidrogen.

-Referitor la efectul antiaging al apei cu conţinut redus de deuteriu, este foarte interesantă teoria cercetătorului american Kirk Goodal, membrul al echipei NASA care a gestionat programul Pathfinder de explorare a planetei Marte. 

-Una din problemele majore pe care o explorare umană a planetei Marte trebuie să o rezolve este expunerea organismului cosmonautilor la o cantitate ridicata de radiaţii cosmice pe timpul îndelungat al călătoriei dus-întors către planeta Marte. 

-Efectul expunerii la radiaţii este formarea radicalilor liberi în organism ceea ce duce la creşterea rapidă a erorilor ADN-ului în timpul diviziunii celulare, având ca rezultat final, îmbătrânirea, îmbolnăvirea şi moartea organismului.

-În urma experienţei sale acumulate în acest program NASA, Kirk Goodall a publicat în anul 2003 un studiu cu titlul « În căutarea izvorului tinereţii » şi cu subtitlul « Rolul deuteriului în degradarea ADN-ului ». 

-El face o sinteză a cercetărilor anterioare care arată că speranţa de viaţă a unui organism este strâns legată de ADN-ul său şi de procesele sale intracelulare. Kirk Goodall leagă îmbătrânirea organismului şi apariţia bolilor de erorile ireversibile ale ADN-ului apărute în procesul de diviziune celulară. 

-Acumularea erorilor peste o anumită limită face ca ADN-ul să devină disfuncţional iar organismul se îndreaptă cu paşi repezi către moarte.

-Făcând o sinteză a tuturor cercetărilor în domeniu, Goodall, ajunge la concluzia că numărul erorilor ireversibile în secvenţa ADN-ului este direct influenţat, printre altele, de concentraţia deuteriului în celulă. Cu cât concentraţia deuteriului scade, cu atât frecvenţa erorilor ireversibile în structura ADN-ului se micşorează. 

-Printre sugestiile rezultate din studiu se desprinde şi aceea că prin consumarea unei ape cu conţinut scăzut de deuteriu şi a unor alimente făcute din materii prime pentru a căror dezvoltare s-a folosit apa cu conţinut scăzut de deuteriu se poate mări capacitatea de rezistenţă a organismului uman la condiţii speciale de existenţă.

-Cercetările legate de efectele mai mult sau mai puţin posibile ale apei cu conţinut redus de deuteriu asupra organimelor vii sunt abia la inceput. Ceea ce pare încurajator, este faptul că tot mai mulţi specialişti şi cercetători sunt interesaţi de acest subiect.

-QLARIVIA, apa imaculată pentru starea ta de bine! 

-Pentru a putea inţelege, e nevoie de puţină cunoaştere: 
-Deuteriul este unul din izotopii hidrogenului. Nucleul celor mai mulţi atomi de hidrogen din natură conţine un proton (simbol chimic: 1H), însă nucleul atomului de hidrogen mai poate conţine şi un proton şi un neutron sau un proton şi doi neutroni. În primul caz, acesta se numeşte deuteriu (simbol chimic: 2H sau D), iar în al doilea – tritiu (simbol chimic: 3H sau T).

-Conţinutul de deuteriu al apelor superficiale din zona noastră climatică este de 150 ppm (părţi per milion), cu o fluctuaţie minimă; al precipitaţiilor din zona ecuatorială, de 155 ppm; iar al apelor din partea nordică a Canadei, din interiorul continentului, de 135-140 ppm. Cantitatea de deuteriu din apă variază în funcţie de latitudine, dar şi de altitudine (are o valoare de 150 ppm la nivelul mării şi de circa 130 ppm la o înălţime de 2.000 de metri). Cantitatea de deuteriu măsurată în apă este direct proporţională cu conţinutul de deuteriu al organismelor care trăiesc aici.

-Concentraţia de deuteriu din organismul unui adult este de circa 120-140 ppm. Cu toate că nu pare mult, dacă comparăm această cantitate cu masa altor elemente vitale, se observă că deuteriul este prezent în corp într-o cantitate de şase ori mai mare decât calciul şi de zece ori mai mare decât magneziul.

-O serie de experimente au demonstrat că apa cu conţinut scăzut în deuteriu poate fi folosită cu rezultate deosebite şi fără nici un efect toxic. În plus, are influenţă asupra diviziunii celulare. Cu cât concentraţia de deuteriu din apă este mai mică, cu atât va fi mai lent procesul de diviziune celulară, ceea ce înseamnă că „îmbătrânirea” organismului va fi încetinită. De asemenea, în cazul unei diviziuni celulare rapide, cresc şi şansele apariţiei defectelor de diviziune. 

-În anii ‘60, în Uniunea Sovietică, oamenii de ştiinţă au studiat în paralel două populaţii ale căror membri ajungeau la vârste extrem de înaintate şi erau foarte sănătoşi. Obiceiurile lor, inclusiv cele alimentare, erau foarte mult diferite, însă cele două populaţii aveau ceva in comun: beau apă de gheţar. Apa de gheţar este pură, fiind formată cu mii şi mii de ani în urma, cu un procent redus de deuteriu, dovedindu-se a avea şi calităţi biologice deosebite. 

-La copii şi tineri, cantitatea de gaze dizolvată în organism este de patru ori mai mică decât la o persoană în vârstă. De fapt, pe masură ce noi îmbătrânim, apa îmbătrâneşte şi ea şi reţine din ce în ce mai multe reziduuri sub forma de gaze. Daca reuşim să înlocuim apa “poluată” din interiorul organismului (poluata prin informaţie structurală, izotopică, entropică) cu o apă nepoluată, atunci vom reuşi să dăm o nouă viaţă şi o nouă tinereţe organismului. Apa cu conţinut redus în deuteriu este una dintre apele care fac lucrul acesta. 

-Qlarivia, apa imaculată pentru starea ta de bine! 

10 motive pentru care trebuie sa bem apa: 


-Exista lucruri care nu se ştiu în legatură cu consumul de apă: 
-1. Apa este esenţiala pentru buna funcţionare a organismului. Cercetările au demonstrat că o persoană poate trai timp de o lună fără mâncare, dar numai o săptămâna fără apă. 

-2. Apa ajută la menţinerea optimă a greutăţii corpului prin stimularea metabolismului şi reglarea apetitului. 

-3. Consumul de apă menţine organismul tonic şi îi dă energie. Majoritatea cazurilor de oboseală din timpul zilei sunt datorate lipsei de hidratare. 

-4. Consumul unei cantităţi optime de apă în timpul zilei poate reduce riscul apariţiei diferitelor afecţiuni. 

-5. Apa contribuie la diminuarea durerilor articulare şi de spate.

-6. Consumul optim de apă iţi păstrează organismul sănătos, datorită proprietăţilor acesteia de a elimina toxinele şi bacteriile.

-7. Consumul de apă poate ameliora sau chiar preveni durerile de cap.

-8. Apa hidratează pielea şi asigură formarea de ţesuturi sănătoase, precum şi regenerarea dermei.

-9. Apa ajută în procesul de digestie şi previne afecţiunile legate de acest sistem. 

-10. Apa este mediul prin care sunt transportate substanţele nutritive în tot organismul. 

-Qlarivia, apa imaculată pentru starea ta de bine! 

-Apa, atat de comună. 
-Credeţi ca ştiţi tot despre ea? 
» 70% din suprafaţa planetei este acoperită de apă. 
» Numai 1% din apa planetei este proaspată şi poate fi folosită, deoarece: 

•97 % este apă sărată
•2% este apă ingheţată pe care o găsim în gheţari 
» Rezervele de apă ale planetei sunt limitate şi ameninţate de poluare. 
» Circuitul apei în natură este un fenomen permanent: 
-natura reciclează apa în permanenţă, dar calitatea acesteia este pusă în pericol datorită noxelor din aer.
 

Continut:

-Continutul scazut de deuteriu din Qlarivia ii da proprietati terapeutice la nivel celular si de ADN, incetinind procesul de imbatranire, scazand aparitia defectelor de diviziune celulara si imbunatatind sistemul imunitar.

Recomandari de utilizare: 

-Beti cel putin o jumatate de litru de Qlarivia pe zi. 
-Chiar si o singura sticla de Qlarivia, bauta de preferinta dimineata, ajuta la echilibrarea deuteriului in organism. 

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun