DESPRE NOI | PACHETE 1+1 | BLOG | CONTACT | PARTENERI | PROMOTII
    0766.534.345, L-V: 09-18 | S: 10-14
Atentie! Stocurile variaza de la o zi la alta. Contactati-ne pentru confirmarea stocurilor.

Apicol9Beta “Mierea galbenă” 235 G - Apicol Science Synergy Plant

Apicol9Beta “Mierea galbenă” 235 G - Apicol Science Synergy Plant
Preţ: 45,20 LEI 42,20 LEI (TVA inclus)
Producător:Apicol Science
Cod produs:A.8230
Disponibilitate:5

Apicol9Beta “Mierea galbenă” 235 G - Apicol Science Synergy Plant

Organismul este alcătuit din ansamble foarte complexe de organe, profund interconectate între ele. Unul dintre aceste sisteme vitale este numit digestiv, deși funcțiile sale merg mult dincolo de digestie. Organele din compoziția sa realizează, într-adevăr, digestia și absorbția alimentelor ingerate. Dar, în plus, aceste organe asigură și evacuarea reziduurilor toxice sau neasimilabile și fac parte din mecanismele de menținere a echilibrului hormonal, imunitar sau hematologic. Foarte important, acest sistem digestiv are și câteva anexe vitale, adică glandele salivare, pancreasul și, cel mai important, ficatul.

Menținerea sănătății acestui ansamblu impresionant este o misiune deloc ușoară. Aceasta, în condițiile stresului actual, al alimentației chimizate și industrializate (1), dar și al consumului de diferite substanțe toxice (2). Apoi, există tot mai multe tulpini de viruși (3), bacterii sau chiar fungi (4), care afectează componente vitale ale acestui sistem. Tocmai de aceea, știința caută soluții pentru menținerea sau chiar refacerea sănătății tuturor componentelor ansamblului digestiv.

Unele ingrediente naturale ar putea fi, conform unor studii preliminare, în prima linie pentru protecția ficatului (5), pancreasului (6) sau a intestinelor.

Despre mierea galbenă:

Apicol9Beta sau ”mierea galbenă” este un produs format din nouă ingrediente apicole și vegetale. Aceste ingrediente  sunt implicate în procese cu efect de inhibare a dezvoltării microorganismelor periculoase ce pot apărea la acest nivel. De asemenea, sunt studiate pentru efectul de optimizare a răspunsului organismului în contact cu alcoolul (7) sau diferitele substanțe toxice.

Beneficii:

Susține sănătatea ficatului, contribuie la protejarea ficatului;

Contribuie la potențialul de detoxifiere a ficatului;

Susține vigoarea, vitalitatea și starea de vigilență;

Promovează funcționarea normală a inimii și un nivel echilibrat al lipidelor sanguine;

Ajută la susținerea digestiei grăsimilor/ contribuie la susținerea digestiei;

Ingrediente mierea galbenă:

Miere polifloră (bio): 81,3%; 

Polen poliflor: 10%; 

Păstură: 5%;

extract apos 1:10 din Brusture (Arctium lappa): 2%; Armurariu (Silybum marianum), fructe, extract hidroalcoolic 40-50:1 (maltodextrină), uscat, cu 80% silimarină: 1%; Șofran-de-India (Curcuma longa), rizom și rădăcini, extract lichid: 0,2%; Coada-calului (Equisetum arvense), părți aeriene, extract apos (maltodextrină, dioxid de siliciu), uscat cu min. 7% siliciu: 0,2(%); Grapefruit (Citrus paradisi), sâmburi, extract hidroalcoolic uscat: 0,2(%); Lemongrass (Cymbopogon flexuosus), ulei esențial: 0,05(%); Grapefruit (Citrus paradisi), ulei esențial:0,05(%).

Mod de utilizare:

Câte 1-2 lingurițe, de 2 ori pe zi.

Prezentare:

Borcan cu capac filetat de 235g

Producator:

Synergy Plant - Apicol Science

 

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului: Notificare nr.: AA12713/19.06.2019

 

Atenționări:

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
Produsul este un supliment apicol și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Precauții și contraindicații:

Alergie la produsele apicole și la oricare dintre componentele produsului, intoleranță la fructoză.

 

Studii Științifice:

1.„Influența polenului asupra perturbărilor biochimice produse de ingerarea de alcool pe termen lung” – studiu de medicină experimentală.; J. Wójcicki; Herba Polonica. 1989

2.„Apolipoproteina B determinată de VIRUSUL HEPATIC C este inhibată de flavonoidul naringenină din grapefruit”, Y. Nahmiaset. al., Hepatology, 2008

3.Articol științific: „acțiunea ANTIBACTERIANĂ a polenului asupra
tulpinilor clinice de Streptococcus mutants și sinergia sa cu clorhexidina”.; A. Selvan et al.; International Journal Pharmaceutical Studies Research. 2011

4.Efectele in vitro ale extractului
de lemongrass asupra CANDIDEI (Candida albicans), viabilității celulelor umane și suprafeței danturii”, studiu clinic, Petrus L. B. Madeira et. al., Frontiers in Cellular and Infection Microbiology, 2016

5.Un preparat împotriva TOXICITĂȚII HEPATICE: o combinație între polenul de albine și armurariu; E. Cristea et al.; Congres Apimondia 1976; București.

6.albine și armurariu; E.
Cristea et al.; Congres Apimondia 1976; București. / 6 Activarea ATM / Chk1 cu ajutorul curcuminei determină STOPAREA CICLULUI CELULAR și APOPTOZA CELULELOR CANCEROASE ale PANCREASULUI uman.; R. P. Sahu et al.; British Journal
of Cancer, 2009.

7.Șofranul-de-India (Curcuma longa) ameliorează PANCREATITELE EXPERIMENTALE induse etanolic și non-etanolic; I. Gukovsky et al.; Physiol Gastrointest Liver Physiol 2003

Spune-ţi opinia



Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun