DESPRE NOI | PACHETE 1+1 | BLOG | CONTACT | PARTENERI | PROMOTII
    0766.534.345, L-V: 09-18 | S: 10-14
Atentie! Stocurile variaza de la o zi la alta. Contactati-ne pentru confirmarea stocurilor.

Argila Algo Bocan 200 G - Algo

Argila Algo Bocan 200 G - Algo
Preţ: 13,90 LEI (TVA inclus)
Cod produs:A68220287
Disponibilitate:1

Argila Algo Bocan 200 G - Algo

Argila 100% naturala din podisul Tibetului.

Proprietatile curative ale argilei sunt cunoscute inca din antichitate. Papirusuri egiptene, scrieri de medicina antica, elena si romana atesta folosirea acestui "pamant natural si viu" in tramentul unor inflamatii interne, infectii si arsuri. Iisus Hristos insusi a botezat-o "Ingerul pamantului". Puterile argilei tin aproape de miracol. Avand un continut bogat in minerale naturale (Fe, Ca, Mg, Al, Si, Na, K, etc.) virtutile argilei sunt foarte numeroase. Are o remarcabila putere de absorbtie, binefacerile ei multiple recomandand-o in cele mai diverse afectiuni si suferinte.

Este aproape inimaginabil cat de multe bogatii ne ofera pamantul pe care-l calcam zi de zi in picioare. De zeci de mii de ani, de la homo sapiens incoace, Terra ne-a hranit si ne-a ajutat sa evoluam. De milioane de ani pamantul acesta a inflorit si a rodit, dandu-ne grane, fructe si legume. Noi il otravim cu ingrasaminte chimice, de dragul unor roade mai bogate. De milioane de ani ne da oxigen, prin chimia tainica a apelor si padurilor. Noi taiem copacii, deversam deseuri toxice in rauri si fluvii si otarvim aerul cu gigantice cosuri de fum. Rasturnam muntii in cautare de aur, argint si alte metale rare, fara sa ne pese de dezastrul ramas sub senilele buldozerelor si rotile excavatoarelor. Cu toate acestea DUMNEZEU ne indura, iar pamantul ne iarta. Mai mult, ne ofera in continuare hrana de zi cu zi, aer proaspat, ape limpezi si bogatii ale subsolului la care nici nu am visat. si de parca toate acestea n-ar fi de ajuns, ne mai ajuta sa scapam de boli si suferinte. Intr-o epoca de triumf al stiintei, medicamentele pamantului continua sa faca minuni.

Argila ALGO a fost analizată microbiologic şi radioactiv atât în Canada la "Lakefield Research Institute LTD" din Peterborow (unul dintre cele mai mari institute de profil din lume), cât şi la Institutul de Sănatate Publică "Prof. Dr. Iuliu Moldovan" din Cluj Napoca. Ambele analize menţionează că argila nu are încarcare radioactivă şi poate fi destinată consumului uman.

Aceste analize atesta prezenta unor minerale importante. La loc de cinste se afla:
Zinc, Seleniu - stimuleaza productia enzimelor antioxidante (anticancerigene)
Siliciu ionic - puternic agent anti-îmbătrânire şi stimulator al regenerării celulelor
Argint ionic - creşte imunitatea, efect antimicrobian (explică puterea antiseptică, antibacteriană a argilei ALGO)

Uz intern - prepararea argilei algo

Într-un pahar de sticlă sau o cană de porțelan se pun 100-150ml apă și se adaugă o lingură plină cu argilă. Argila sub formă de bulgărași nu trebuie fărămițată, întrucât se dizolvă singură în apă.  Pregătirea argilei se face din ajun: se lasă de seara până dimineața, când este amestecată bine cu o spatulă de lemn și se bea rapid foarte tulbure, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de masă. Peste sedimentul (ca un zaț de cafea) se mai adaugă o treime de apă, se amestecă și se bea cât mai tulbure, apoi sedimentul se aruncă și se pregătește apa cu argilă pentru masa următoare. Acest procedeu se repetă de 3 ori pe zi, înaintea  meselor importante. Esențial este să se bea apa argiloasă foarte tulbure înainte de masă, nu după masă. Cei care postesc sau nu mănâncă  dimineața ori seara, pot consuma argila liniștiți, fără a mânca nimic după aceea. Este important să nu se folosească în manipularea argilei metalul sau plasticul, ci numai sticla, porțelanul sau lemnul.

Uz extern

Argila poate fi utilizată sub forma de cataplasme pentru:

gușă

noduli tiroidieni

noduli mamari

prostată

dureri articulare

Argila Algo la copii
Pentru copiii de orice vârstă (începând de la o lună de viață), tratamentul este același ca și la adulți, dar dozele de argilă se reduc la jumatate.

Prepararea cataplasmei

Din argilă și puțină apă se face o pastă groasă, consistentă, care se aplică pe locul bolnav în grosime de 0,5 - 1 cm, fie direct pe piele, fie pe un tifon. Cataplasmele se aplică de 2 - 3 ori pe zi, timp de 2 - 3 ore, sau se lasă de seara pana dimineața.

Masca de frumusețe

Se ia un castravete mic, care se rade pe răzătoarea mică. Se stoarce sucul, în care se dizolvă o linguriță de argilă sau un bulgaraș, amestecându-se până se obține o pastă omogenă. Se întinde uniform pe toată fața, se lasă 10-15 minute să se usuce bine, apoi se spală fața cu apă călduță. În cazul acneei, pe langă cura internă, masca va fi aplicată zilnic.

Cura de bază cu Argila Algo

Cura de bază este obligatorie pe durata a 3 săptămâni, timp în care se bea apa argiloasă foarte tulbure, de 3 ori pe zi.

Cura de întreținere cu Argila Algo

Cura de întreținere se continuă in urmatoarele 4-6 luni luându-se doar o doză dimineața, timp de 10 zile consecutiv în fiecare lună. În funcție de vechimea bolii, de vârstă, de stresul acumulat, de condițiile de muncă și de viață ale fiecăruia, cura de întreținere poate varia de la 10 zile pe lună la 15-20 de zile sau, în cazurile mai grave, câteva luni la rând fără întrerupere. Dacă după cura 

de bază problemele nu sunt rezolvate, aceasta poate fi prelungită cu 1-2 săptămâni. Supradozarea nu are efecte secundare.

Cura cu Argila Algo în timpul tratamentelor alopate

Când bolnavul este dependent de medicamente (pentru boli cardiovasculare sau diabet) este necesar ca la începutul tratamentului să nu se renunțe la ele. Se vor controla atent tensiunea arterială sau glicemia la 3-4 zile, iar când acestea încep să scadă, se va micșora treptat doza de medicamente, proporțional cu scăderea tensiunii sau a glicemiei, la indicațiile medicului curant, până când medicația nu va mai fi necesară. Persoanele care au facut un timp tratamente cu antibiotice se vor vindeca mai greu, iar durata tratamentului (atât a curei de bază, cât și a curei de intreținere) va fi mai lungă. Este important ca în timpul curei de argilă să nu se consume antibiotice deloc. Se vor lua doar medicamentele strict necesare.

Cura intensiva cu argilă

Apariția antibioticelor de sinteză chimică, foarte puternice, a  determinat apariția unor germeni patogeni tot mai rezistenți. În aceste  condiții este necesară folosirea unei doze mărite de argilă după  urmatoarea schemă:

Pentru afecțiuni grave, în special boli digestive și ciroze, se folosește o doză de șoc cu 150-200gr. de argilă într-un borcan de 400ml plin cu apă. Din acel borcan, se bea în cursul zilei apă cât mai tulbure și se recompletează cu apă de câte ori este nevoie până când nu se mai tulbură apa. Nu se mai consumă alte băuturi decât apă cu argilă iar seara se aruncă sedimentul.  Procedura se repetă zilnic până dispar toate simptomele bolii (14-28 zile). Apoi se continuă cura obișnuit de 3 ori pe zi.

Recomandări:

La prepararea argilei Algo se va folosi numai apă de izvor, apă de fântână sau apă plată.
Dacă în primele zile de tratament urina și scaunul vor prezenta  modificări (miros urât, ușoară constipație sau diaree, urină cu  sediment, tulbure și inchisă la culoare), nu trebuie să se întrerupă  tratamentul! Atunci se elimină toxinele și organismul se purifică,  urmând ca după această perioadă să înceapă faza de vindecare.

Argila este foarte benefică pentru femeile însărcinate.

Contraindicații

Argila nu are nici un efect secundar, deci nu poate face nici un rău. Ca orice cură naturală, poate provoca ca o aparentă deteriorare a stări generale a organismului în prima fază (7-10 zile), ca urmare a eliminării toxinelor din organism.
Dacă în primele zile de tratament urina și scaunul vor prezenta modificări (miros urat, ușoară constipație sau diaree, urină cu sediment, tulbure și închisă la culoare), nu trebuie să se întrerupă tratamentul! Atunci se elimină toxinele și organismul se purifică, urmând ca după această perioadă să înceapă faza de vindecare.

Restricții alimentare

În timpul curei de argilă există două restricții alimentare:

să nu se consume grăsimi animale: carne de porc gras, untură, slănină (se poate consuma carne macră de orice fel, unt, margarină, lactate);

să nu se consume alcool.

Prezentare:

cutie de 200g


Producator:

Algo

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun