DESPRE NOI | PACHETE 1+1 | BLOG | CONTACT | PARTENERI | PROMOTII
    0766.534.345, L-V: 09-18 | S: 10-14
Atentie! Stocurile variaza de la o zi la alta. Contactati-ne pentru confirmarea stocurilor.

Aur derm crema propolis 30 ML - Laur Med

Aur derm crema propolis 30 ML - Laur Med
Preţ: 15,90 LEI (TVA inclus)
Producător:Laur Med
Cod produs:A6529
Disponibilitate:2

Aur Derm cremă propolis 30 ML - Laur Med

Aur Derm - crema propolis 5%

Crema este indicată ca adjuvant în tratamentul leziunilor cutanate, a arsurilor pielii, forme ușoare de psoriazis, zona zoster, forme ușoare de cancer de piele. Crema mai poate fi utilizată și ca adjuvant în tratarea oricăror tip de dermatoze, în infecții cutanate, herpes, regenerează pielea și țesutul epitelial.

Produsă din rășini vegetale, balsam de diferite compoziții, ceară, uleiuri eterice, fier, microelemente – cupru, zinc, mangan, cobalt, la care se adaugă polen, secreții ale glandelor salivare ale albinelor. Este folosită ca biostimulator pentru mărirea rezistenței fizice, înlăturarea oboselii și a înțepăturilor provocate de insecte.

Este antivirală, antitoxică și antiinflamatoare. Reface țesuturile afectate de răni, tăieturi, arsuri, degerături. Leziunile apărute pe piele se pot vindeca 100% prin tamponare cu tinctură de propolis, produsă de ELZIN PLANT, după care se masează locul cu Crema Aur Derm Propolis.

Crema Aur Derm Propolis poate fi utilizată cu succes în tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii, răni, leziuni cutanate, eczeme, arsuri provocate de agenți termici, chimici sau radiații solare, hemoroizi externi, fisuri anale, vergeturilor datorită acțiunii antimicrobiene, antibacteriene, antioxidante, regeneratoare tisulară, imunostimulentă, antiherpetică, antispastică, cicatrizantă, este regeneratoare tisulară.

Nu se recomandă: folosirea în cazul alergiei la propolis.

Atenționări:
A nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente; întrucât administrarea la gravide nu a fost integral dovedită, se recomandă ca în timpul sarcinii crema să se aplice pe o suprafață de mică întindere în cantitate mică și pe durată limitată.
A se evita contactul cu ochii.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Reacții adverse:
În general, crema este bine tolerată, rareori pot apărea reacții de intoleranță care să necesite întreruperea administrării și măsuri terapeutice speciale. În aceste situații, consultați medicul sau farmacistul.
Condiții de păstrare:
A se păstra la loc uscat cu temperaturi sub 25°C

Prezentare:

cutie de carton cu tub de 50ml 

Producător: 

Laur Med

Tara de proveninta:

Romania

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun