Ceai macese 50 G - Fares
Contribuie la întărirea organismului şi susţine sistemul imunitar.
Dacă medicii Antichităţii au încadrat măceşul în tezaurul lor medical, tocmai în 1885 specialiştii i-au acordat locul meritat în Farmacopeea Britanică. Iar la noi, bogăţia în vitamine a fructelor sale a primit recunoaşterea lumii medicale ştiinţifice la începutul secolului XX. Astăzi, avem oricând la îndemână un ceai care înlesneşte digestia, potoleşte setea şi produce diureză. Şi care, chiar la o lungă întrebuinţare, nu produce iritare rinichilor.
Beneficii:
-susţine rezistenţa împotriva microorganismelor cu risc pentru sănătate;
-contribuie la apărarea organismului şi susţine sănătatea aparatului respirator;
-susţine digestia, contribuie la funcţionarea normală a tractului intestinal;
-susţine funcţionarea rinichilor şi a vezicii urinare;
-prezintă efect tonic, util în caz de oboseală fizică şi mentală, ajută la întărirea organismului.
Ingrediente:
Fructele arbustului Rosa canina L., fam. Rosaceae, sunt bogate în vitamina C; mai conţin vitaminele B, E, K, P, provitamine A; pectine; acizi organici, flavonoizi, carotenoide.
Mod de administrare:
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.
A nu se administra continuu o perioadă mai lungă de 3 luni. Dacă aveţi în continuare nevoie de acest ceai, puteţi relua administrarea după o pauză de o lună.
Preparare:
Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit, apoi se strecoară.
Atenţionări:
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă.
La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii.
A se pastra la loc uscat si la temperatura mediului ambient
Prezentare:
cutie cu 50 grame
Producator:
Fares