DESPRE NOI | PACHETE 1+1 | BLOG | CONTACT | PARTENERI | PROMOTII
    0766.534.345, L-V: 09-18 | S: 10-14
Atentie! Stocurile variaza de la o zi la alta. Contactati-ne pentru confirmarea stocurilor.

Cordyceps 10/30/1 ciuperca tibetana forte 120 CPS - Herbagetica

Cordyceps 10/30/1 ciuperca tibetana forte 120 CPS - Herbagetica
Preţ: 103,90 LEI 89,90 LEI (TVA inclus)
Producător:Herbagetica
Cod produs:A4620
Disponibilitate:2

Cordyceps 10/30/1 ciuperca tibetana forte 120 CPS - Herbagetica

 

Crește longevitatea și vitalitatea organismului, antitumoral, chimioprotector, radioprotector, adaptogen, imunomodulator.

Ciuperca Tibetană (Cordyceps Sinensis) este cunoscută și utilizată în medicina tradițională chineză pentru proprietățile sale terapeutice, de mii de ani. Miceliul Ciupercii Tibetane este bogat în nutrienți și componenți biologici activi, precum: acid cordicepic, acid glutamic, manitol, proteine, aminoacizi, polizaharide, magneziu și calciu. Aceste substanțe fac din Ciuperca Tibetană un mijloc extraordinar de redare a sănătății și de creștere a vitalității organismului. 

Aceste extracte standardizate garantează calitatea și efectele terapeutice superioare ale Ciupercii Tibetane.

Acidul cordicepic este un puternic antioxidant, ce elimină radicalii liberi și întârzie îmbătrânirea celulelor. Acidul cordicepic are un puternic rol diuretic, de creștere a tensiunii osmotice a plasmei, efect anti-trombotic și vasodilatator, facilitând diminuarea presiunii intracraniene.

Polizaharidele reprezintă un tip complex de carbohidrați. Acestea conțin (1>3) (1>6) Beta-D-Glucani, principalele substanțe active din Ciuperca Tibetană răspunzătoare pentru efectul adaptogen și de echilibrare a sistemului imunitar, unii dintre cei mai puternici vindecători naturali. Beta-glucanii sunt cunoscuți drept Reglatori naturali ai Răspunsului Biologic (BRM), datorită rolului de a activa mecanismele naturale de apărare ale organismului atunci când este necesar.

Adenozina este un nucleozid cu rol cheie în multe dintre acțiunile terapeutice ale Ciupercii Tibetane. Această substanță este răspunzătoare de efectele benefice asupra circulației coronariene și cerebrale, prevenirea aritmiilor cardiace și funcționarea optimă a sistemului nervos.

 

Compozitie / capsula:

- Extract 25:1 standardizat, garantat cu - 10% acid cordicepic - 204 mg

- Extract standardizat 12:1, garantat în 30% polizaharide și 1% adenozină - 200 mg

 

Administrare:

1-2 capsule pe zi

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

 

 

Prezentare:
flacon cu 120 capsule

 

Producator:

Herbagetica

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun