DESPRE NOI | PACHETE 1+1 | BLOG | CONTACT | PARTENERI | PROMOTII
    0766.534.345, L-V: 09-18 | S: 10-14
Atentie! Stocurile variaza de la o zi la alta. Contactati-ne pentru confirmarea stocurilor.

Crema Aur Derm arnica 50 ML- Laur Med

Crema Aur Derm arnica 50 ML- Laur Med
Preţ: 16,50 LEI (TVA inclus)
Producător:Laur Med
Cod produs:A22837765
Disponibilitate:2

Crema Aur Derm arnica 50 ML- Laur Med

Crema cu arnica si extract uleios de rasina de conifere  este un produs dermato-cosmetic, cu proprietati antiinflamatorii. antiseptice, tonifiante cutanate, de stimulare a circulatiei periferice si refacere a tesuturilor vasoconstructoare.

 
Adjuvant in tulburari circulatorii, varice, flebita, ulcer varicos aton, contuzii, hematoame, traumatisme, reumatism.
 
Cu un tratament intern adecvat si masaj in zona gatului ajuta la tratamentul tiroidei. Crema cu arnica favorizeaza consolidarea ligamentelor si a oaselor, activeaza local circulatia sanguina fiind un rubefiant mediu.

Compozitie: extract uleios sau hidralcoolic de arnica, urzica, paducel, extract uleios sau hidralcoolic din rasina de conifere, ceara de albine, vaselina alba, lanolina, propilglicol, apa distilata.

Principalele componente, actiuni si utilizari ale ingredientelor folosite:
Extract hidroalcoolic de arnica:
Componente: ulei volatil – 0.05-015%, fitosteroli, substante carotenoide, flavonoide, bioflavonoide, polifenoii, poliacetilerta. colina, betaina, trimetilamina, acid cafeic, acid clorogenic, acid galic, taninuri, glucide.

Actine si utilizari: tonic vasculare si tisulara, antiinflamatoare locala, antiseptica, antibacteriana, antifuningica, de stimulare a formarii tesutului de granulatie, vasoconstructoare, vulnerark, stimuleaza circulatia periferica si refacerea tesuturilor. Este recomandata extern In contuzii, traumatisme, hematoarne, leziuni cutanate, varice.

Extract hidroalcoolic de urzica:
Are actiune depurativa, diuretica cu eliminare de acid uric si de toxine, antianemica, antiinflamatoare, antitusiva, antihemoragica, antireumatica, remineralizanta, tonica capilara.
 
Ceara de aibine:
Are actiune antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica.
 
Extractul uleios din rasina de conifere:
Are actiune antiseptica, reconfortanta, antiinflamatoare, cicatrizanta, astringenta, antireumatica, antioxidanta.
 
Vaselina alba:
Produsul se foloseste ca baza pentru unguente si creme, iar caracteristicile fizico-chimice trebuie sa corespunda cetar din FR ed. a X-a.
 
Lanolina:
Este un produs gras, natural, extras din lana de oaie si purificat.

Componente: 
Produsul este constituit din 95% esteri ai acizilor grasi cu alcooli alifatici superiori, alcooli steroidici, si triterpenici, precum si din cantitati mici de acizi grasi si alcooli neesterificati.
 
Actiune: emolienta, protectoare, hidratanta datorita capacitatii  de a lega apa. Lanolina este absorbita de catre stratul cornos al pielii unde impiedica pierderile excesiva de apa, refacand tot odata finetea si elasticitatea pielii, in special a pielii uscate si lezionate.
 
Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsuiui finit proprietati antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica, vasoconstructoare, reconfortanta, tonifiante vasculare si tisulara, de formare a tesutului de granulatie, vulnerara, hraneste epiderma, o purifica.
 
Utilizare: Produsul este recomandat ca ADJUVANT in tulburari circulatorii, flebite, ulcer varicos aton, contuzii, hematoarne, leziuni cutanate, varice.
 
Potenteaza actiunea altor medicamente – in acest sens consultati medicul dumneavoastra.
 
Mod de folosire:
Masati usor de doua ori pe zi.
Pentru tratarea varicelor: masati usor odata sau de doua ori pe zi de la talpa piciorului in sus spre inima

Utilizare: masaj uşor de două ori pe zi.

Prezentare:

Flacon de 50 ml in cutie de carton

Producator:

Laurmed

 

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun