DESPRE NOI | PACHETE 1+1 | BLOG | CONTACT | PARTENERI | PROMOTII
    0766.534.345, L-V: 09-18 | S: 10-14
Atentie! Stocurile variaza de la o ora la alta. Contactati-ne pentru preturi.

Crema anticelulitică 250 ML– Vivanatura

Crema anticelulitică 250 ML– Vivanatura
Preţ: 24,50 LEI (TVA inclus)
Producător:Vivanatura
Cod produs:A96650016
Disponibilitate:2

Crema anticelulitică 250 ML– Vivanatura

Crema anticelulitică cu guarana și ceai verde

Celulita este, adesea, considerată a fi „dușmanul numărul unu al frumuseții feminine“. Un factor important care determină formarea celulitei este microcirculația sanguină slabă, apărând astfel unele transformari degenerative la nivelul fibrelor de colagen care își pierd elasticitatea și nu mai permit țesutului gras să-și păstreze uniformitatea.

Deficiența oxigenării celulare împiedică, de asemenea, eliminarea produșilor toxici care se acumulează local și determină creșterea în volum a celulei. Pielea este forțată să se întindă și astfel apare inesteticul aspect de „coajă de portocală“. Folosirea unor procedee de stimulare a microcirculației locale va ameliora aceste probleme și va preveni agravarea lor.

Crema anticelulitică de la VivaNatura cu guarana și ceai verde oferă o soluție naturală, eficientă pentru ameliorarea și eliminarea efectului de „coajă de portocală“ și ajută la reducerea grosimii stratului adipos.

 

Ingrediente :

Crema anticelulitică VivaNatura cu guarana și ceai verde, conține un complex de 98% substanțe naturale cu rol puternic de ardere a grăsimilor, pielea devine netedă și fermă, capătă contur și elimină depunerile inestetice cu aspect de valuri.

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale. Conține 98% substanțe naturale.

 

Actiune:

Conținutului de ardei iute, guarana, cofeină din cafea verde, ceai verde, teină, iederă are efect de încălzire, îmbunătățind circulația sangvină, tonifică venele, diminuează nodozitățile.

Cofeina din cafeaua verde crește consumul energetic favorizând arderea grăsimilor, care împreună cu iedera, redau suplețea și normalizează metabolismul pielii.

Guarana din compoziție, are ca efecte: drenarea toxinelor din țesuturi, eliminarea excesului de apă, activarea metabolismului celular.

 

Mod de utilizare:

Masajul se realizează cu mișcări ferme, de netezire, fricțiune, frământat și tamponat.

Este foarte bine, de asemenea, să se recurgă și la o alimentație cât mai sănătoasă, naturală pentru sporirea efectelor masajului realizat.

 

Pastrare:

Ferit de lumina, la loc uscat si temperatura mediului ambiant.

 

Prezentare:

Tub a 250 ml.

 

Producător:

Vivanatura

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leonard Radutz formula.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun