DESPRE NOI | PACHETE 1+1 | BLOG | CONTACT | PARTENERI | PROMOTII
    0766.534.345, L-V: 09-18 | S: 10-14
Atentie! Stocurile variaza de la o zi la alta. Contactati-ne pentru confirmarea stocurilor.

Detrix complex Ca-Mg-D3-K2-MK7 60 CPS - Herbagetica

Detrix complex Ca-Mg-D3-K2-MK7 60 CPS - Herbagetica
Preţ: 65,90 LEI 61,90 LEI (TVA inclus)
Producător:Herbagetica
Cod produs:A.8685
Disponibilitate:1

Detrix complex Ca-Mg-D3-K2-MK7 60 CPS - Herbagetica

Complex natural cu Vitamina K2, Vitamina D3, Magneziu și Calciu pentru un sistem imunitar puternic, creșterea densității osoase și protecția sistemului cardiovascular.

Detrix Complex are o formula unică, avansată, dedicată pentru fortificarea sistemului osos prin absorbția ridicată de Calciu și pentru protecția sistemului cardiovascular, prin scăderea riscului de formare a blocajelor arteriale. Compoziția sa, exclusiv alcătuită din vitamine și minerale naturale, asigură  absorbția ridicată a produsului în organism și o eficineță ridicată în asimilarea și fixarea calciului.

Conține Vitamina K2, Vitamina D3, Magneziu și Calciu din surse 100% naturale

Asigură absorbția completă și corectă a Calcului prin asocierea cu Vitamina K2, Vitamina D3 și Magneziu

Fără vitamine și minerale de sinteză

Capsulă vegetală

D3 din sursă 100% naturală

Ca o alternativă la substanțele de sinteză, au fost identificate surse naturale de Vitamina D3, preferate de mulți dintre cei interesați în a își suplini carențele de D3 și în a își întări sistemele imunitar și osos. 

Vitamina D3 naturală și-a demonstrat eficiența asupra sănătății comparativ cu alte surse. Vitamina D3 naturală se obține din lanolină. Lanolina este o substanță ceroasă secretată de pielea oilor și care se impregnează în lâna acestora. Vitamina D3 se formează ca urmare a expunerii lanolinei la razele soarelui. Lanolina se recoltează prin forfecarea oilor și proces care nu rănește animalul. Lâna proaspăt tunsă este fiartă în apă, iar lanolina rămâne, la fel ca uleiul, la suprafața apei. Lanolina obținută este mai departe procesată și ambalată sub formă de supliment alimentar.

Beneficii Detrix Complex:

Sustine sistemul imunitar

Fortificarea sistemului imunitar

Asigură funcționarea optimă a sistemului muscular

Crește densitatea și rezistența oaselor

Stimulează mineralizarea osoasă

Protejează sistemul cardiovascular

Crește absorbția de Calciu în sistemul osos și dinți

Menține concentrația normală de Calciu în sânge

Asigură absorbția completă a Calciului și a Fosforului în organism

Asigură procesul normal de diviziune celulară

Vitamina D3 + Magneziu – activează Vitamina D3 și reglează nivelul de Calciu în sânge

Pentru creșterea biodisponibilității Vitaminei D3

Magneziul asigură transformarea Vitaminei D3 într-o formă ușor asimilabilă de către organism, adică îi crește biodisponibilitatea. Vitamina D3 se metabolizează la nivelul ficatului, unde se transformă în forma sa activă, calcitriol, dar acest proces nu are loc fără prezența Magneziului.

Pentru depunerea corectă și uniformă a Calciului

Magneziul asigură activarea Vitaminei D3 sub formă de calcitriol, astfel Vitamina D3 poate asigura distribuirea completă a Calciului în oase. Magneziul are rolul suplimentar de a reduce valorile Vitaminei D3, pentru persoanele care au un exces, prevenind astfel și excesul de Calciu și depunerea sa pe articulații și țesuturi mori.

Vitamina D3 + Vitamina K2 – asigură absorbția uniformă și corectă a Calciului. Previn formarea blocajelor arteriale

Pentru creșterea absorbției de Calciu în oase:

Vitaminele D3 și K2 intensifica absorbția de Calciu. Vitamina D3 îmbunătățește absorbția Calciului, în timp ce Vitamina K2 asigură depunerea în mod eficient a acestuia. Cele două vitamine îmbunătățesc acumularea de osteocalcin în celulele osoase și stimulează producția de osteoblaste și osteoclaste, celulele care formează țesutul osos

Pentru a inhiba calcificarea arterelor:

Vitaminele D3 și K2 contribuie și la formarea proteinei Matrix GLA (MGP). Această proteină protejează vasele de sânge de calcifiere, prevenind depunerile de cristal de calciu și formarea aterosclerozei.

Detrix Complex livrează aportul esențial de Calciu cu Vitaminele K2, D3 și Magneziu pentru creșterea denistății osoase și protecția sistemului cardiovascular.

Adjuvant în:

Fixarea Calciului în organism când expunerea la lumina solară directă este scăzută

Deficiențe imunitare

Creșterea și dezvoltarea sistemului osos

Afecțiuni ale sistemelor osteoarticular sau muscular: rahitism, osteoporoză, osteomalacie, decalcifiere, scăderea densității osoase, fracturi, crampe musculare etc.

Calcificarea arterelor: ateroscleroză, boală arterială periferică (arterită)

„Ciocuri de papagal” (excreșcențe osoase), depuneri de calciu pe țesuturile moi, calcificări la nivelul organelor interne (ficat, rinichi etc.)

Reglarea tensiunii arteriale ridicate

Depresie

Anxietate

Stres psihic

Boli neurodegenrative: Parkinson, Alzheimer etc.

Afecțiuni și interveții stomatologice

 

Valori nutriționale:

1 capsulă de Detrix Complex asigură:

 Conținut             

Cantitate                 

     VNR             *

Vitamina K2  

60 mcg

 80%

Vitamina D3

2100 UI (52.50mcg)

1050%

Calciu 

130,50 mg

16,31%

Magneziu

 75,57 mg

20,15%

 

 

 

*Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

Complex minerale și vitamine 100% naturale:

Vitamina K2, MK-7 obținută din Natto, este o formulă avansată a vitaminei K2, obținută prin fermentare din soia japoneză, natto. Vitamina K este necesară în producția de osteoblaste, celulele care formează oase. Aceasta activează osteocalcinul, o proteină care leagă calciul de oase și proteina Matrix GLA (MGP), care previne calcifierea arterelor.

Vitamina D3 sau colecalciferol, extrasă din unica sursă naturală, lanolina (lâna de oaie), asigură o absorbție ridicată a Calciului în organism. Este cea mai activă formă a Vitaminei D3, cu biodisponibilitate ridicată comparativ cu Vitamina D2. Aportul zilnic de Vitamina D3 asigură asimilarea uniformă a Calciului și susține sănătatea sistemului muscular.

Calciul marin este obținut din alge marine calcaroase. Calciul marin este cea mai eficientă formă de Calciu natural, fiind perfect asimilabil de către organism, datorită conținutului de Magneziu și Fosfor. Spre deosebire de calciul de sinteză, în urma căruia apar calcifieri ale organelor și ale articulațiilor, Calciul organic are o rată de absorție mult mai ridicată, iar distribuția sa în organism este uniformă.

Magneziu marin extras din apa mării, obținut prin procedee succesive de filtrare, are o rată de absorbție superioară cu peste 50% mai ridicată comparativ cu Magneziul din sursă sintetică. Magneziu marin relgează aportul de Vitamina D3 din organism, asigurând convertirea sa în calcitriol, forma activă de D3 care asigură asimilarea Calciului în oase.

Știați că...?

proprietățile curative ale luminii solare nu pot penetra sticla? Da, așa este! Nu poți sta acasă sau în mașină, într-o zonă luminată, și să ai parte de beneficiile luminii solare pentru sănătate.

persoanele cu tenul închis au nevoie de 25 de minute de expunere directă la soare în plus, față de persoanele cu tenul deschis, pentru a obține aceeași cantitate de Vitamina D3?

o deficiență de Vitamina D3 nu este imediat reversibilă? Este necesară o suplimentare a organismului cu Vitamina D3 timp de mai multe luni.

ficatul și rinichii activează Vitamina D3? Afecțiunile renale sau hepatice pot inhiba metabolizarea Vitaminei D3 atunci când este nevoie de ea.

Compoziție per 1 capsulă:

Extract standardizat cu 30% Calciu natural și 2.2% Magneziu natural marin  (Lithothamnium calcareum)                      

  435mg  

Magneziu natural marin standardizat cu 55% Magneziu pulbere                                 

  120mg  

Vitamina K2/MK-7 naturală din natto 0.25% (60 mcg K2)                         

   24mg  

Vitamina D3 Naturală / colecalciferol 0.1% (furnizând 2.100 UI D3) din lână de oaie                                 

   21mg

Administrare:

1-2 capsule pe zi

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza.

Precauții:Nu se cunosc

Contraindicatii:Nu se cunosc

Prezentare:

Flacon cu 60 capsule

Producator:

Herbagetica

 

Produs notificat de SNPMAPS, Notificare Seria AA nr. 13693/05.05.2020

 

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun