DESPRE NOI | PACHETE 1+1 | BLOG | CONTACT | PARTENERI | PROMOTII
    0766.534.345, L-V: 09-18 | S: 10-14
Atentie! Stocurile variaza de la o zi la alta. Contactati-ne pentru confirmarea stocurilor.

Diabetico forte 27 CPS - Tang Xin

Diabetico forte 27 CPS - Tang Xin
Preţ: 59,60 LEI 57,50 LEI (TVA inclus)
Cod produs:A61339055
Disponibilitate:Stoc epuizat

Diabetico forte 27 CPS - Tang Xin

 

Recomandari:

Pentru persoane cu nivelul ridicat al zaharului in sange

Regleaza zaharul din sange si este adecvat tuturor felurilor de diabet.

Diabetico previne scleroza cristalinului, ajuta la revenirea acuitatii vizuale, previne hipertensiunea arteriala si dislipidemiile.

Diabetico este un supliment alimentar 100% natural, extras si purificat cu tehnologie inalta din mai multe plante din China.

Contine factori nutritivi ai pancreasului, factori energizanti si scaderii glicemiei, colesterolului si hipertensiunii arteriale.

Reface celulele pancreaticeranite si celulele insulino + foematoare. Regleaza glicemia si imunitatea. Contine factori de reglare a glicemiei, atat in cazurile hiperglicemice cat si in cele hipoglicemice. Factori de reglare a hiperglicemiei pot infrange rapid rezistenta insulinei. Diabetico aduce aportul nutritiv de producere a insulinei.

 

Efecte:

Dupa 3 luni daca respectati un regim de viata si alimentatie corect puteti:

a) elimina insulina din medicatie (daca erati in acel stadiu)

b) luati doar o singura pastila de diabetico pe zi

 

Diabetul zaharat:

Diabetul zaharat este o boala de metabolism, trasmisa genetic sau catigata in cursul vietii.

Este caracteristica din punct de vedere biochimic prin tulburari ale metabolismului glucid (cresterea nivelului glucozei in sange si urina) dar care, pe parcursul evolutiei, poate interesa toate celelalte linii metabolice ale organismului.

Boala se datoreaza in esenta unei deficiente absolute sau relative de insulina in organism, poate sa prezinte sau nu simptome clinice (scaderea ponderala, oboseala, poliurie - pacientul elimina cantitati mari de urina, polidipsie - ingestia de cantitati mari de lichide). Manifestarile esentiale sunt de ordin biochimic si determina numeroase complicatii. Tratamentul bolii este primul in primul rand dietetic, la acesta putandu-se adauga in functie de tipul de diabet, terapia insulinica, medicamentale hipoglicemice orale si exercitiul fizic.

Forme ale diabetului zaharat:

Din punct de vedere cauzal, al varstei de aparitie si clinico - therapeutic se descriu doua forme fundamentale: diabetul zaharat tip1(insulino - dependent) si diabetul zaharat tip 2(insulino - independent).

- Diabetul zaharat tip 1 (apare predominant la copii si tineri) are drept cauza lipsa de insulina datorata distrugerii celulelor secretoare de insulina printr-un proces autoimun si are manifestari clinice dramatice.

Tipuri de diabet

1. Diabet juvenil, cu prezenta de acetona in urina, dezechilibru acido-bazic si diminuarea rezervei alcaline. De regula, acesta este o forma grava, iar persoana in cauza este insulino-dependenta.

2. Diabet gras, apare la adulti si batrani. In prima faza, aceasta forma de diabet poate fi tratata numai cu un regim igieno-dietetic, prin homeopatie si fitoterapie. Daca acestea nu dau rezultatele scontate se trece la pasul urmator, si anume, administrarea de insulina.

Forme secundare de diabet, date de exista conditiilor patologice care favorizeaza sau determina aparitia dibetului:

Boala pancreatica;

Tulburari hormonale;

Indus de medicamente si substante chimice;

Anomalii ale receptorilor insulinei;

Sindroame genetice.

 

Compozitie:

Diabetico contine:

bioinsulina, cand insulina este insuficenta poate lua rolul insulinei, scazand direct zaharul din sange. Diabetico complecteaza mineralele crom, seleniu, zinc, necesare diabeticilor pastand nutritia necesara celulelor pentru functionarea normala a metabolismului, intarind imunitatea si mentinand permanent glicemia stabila.

- Pueraria thunbergiana - vita chinezeasca 30,3 %

- extract din Momordica Charanti - castravete 26,1 %

- extract din Ciuperca - 24,4 %

- extract din Lycium Chinense 11,0 %

- extract din Frunze de Dud 8,2 %

- propolis 6mg

Substante active si continutul: Flavone total 1,9 g, amiloza 3,0/100g

Diabetico nu contine substante medicamentoase, nu sunt toxice.

 

Administrare:

- o data pe zi cate 2 capsule

se recomanda adultilor diabetici de toate varstele si stadiile, o data pe zi cate 2 capsule cu 30 de minute inainte de masa sau cate o capsula dimineata si seara. Se pot administra concomitent cu medicamentele antidiabetice initiale.

- capsulele diabetico Tang Xin nu contin substante toxice si se pot administra concomitent cu alte medicamente.

- verificati efectul de la capsulele diabetico cu glucometru pentru a scadea pana la eliminare din celelalte medicamente.

Diabetico nu este indicat pentru:

- copii si adolescenti

- a se pastra la loc uscat, racoros, ferit de lumina si sigilat

- a nu se lasa la indemana copiilor

 

Dupa 5 zile de folosire, glicemia incepe sa scada iar dupa 18 zile majoritatea persoanelor pot ajunge la nivelul normal al zaharului in sange, atunci se pot reduce progresiv medicamentele antidiabetice si se poate opri treptat injectiile cu insulina, evitandu-se leziunile organice la rinichi si ficat. Se poate reduce in timp si controlat doza si la capsulele Diabetico TANG XIN - cate o capsula pe zi.

Simptomele diabetului: polidipsie, bulimie si poliurie dispar sau se imbunatatesc considerabil.

Persoanele care tocmai au fost depistate cu diabet, pot folosi doar capsulele Diabetico TANG XIN, obtinadu-se rezultate bune.

Diabetico nu provoaca stari hipoglicemice, controleaza colesterolul, trigliceridele, precum si corpii cetonici.

In timpul folosirii capsulelor Diabetico Tang Xin, trebuie sa respectati un regim alimentar rational, sa faceti miscare corespunzatoare, sa opriti fumatul, sa limitati bauturile alcoolice si sa aveti o stare psihica echilibrata si o viata ordonata, atunci sanatatea este cu dvs.

- acest produs nu este medicament

 

Prezentare:

cutie de carton cu 27 capsule de cate 400mg

 

Producator:

Tang Xin

 

Tara de provenienta:

China

 

Documente avizare:

Aviz nr. 1314 din 16.09.2005

 

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun