DESPRE NOI | PACHETE 1+1 | BLOG | CONTACT | PARTENERI | PROMOTII
    0766.534.345, L-V: 09-18 | S: 10-14
Atentie! Stocurile variaza de la o zi la alta. Contactati-ne pentru confirmarea stocurilor.

Sedoral 40CPS - FarmaClass

Sedoral 40CPS - FarmaClass
Preţ: 19,50 LEI 17,50 LEI (TVA inclus)
Producător:FarmaClass
Cod produs:A.8082
Disponibilitate:5

Sedoral 40CPS - FarmaClass

Proprietăți:

Sedoral® ajută la inducerea somnului, contribuie semnificativ la îmbunătăţirea calităţii acestuia. Combinaţia de plante în asociere cu melatonina determină o stare de relaxare a organismului favorabilă inducerii somnului, facilitează adormirea. Valeriană are afinitate pentru receptorii GABA (acidul gamma amino butiric) foarte important pentru organism în reglarea ritmului somn-veghe, determinând pe de o parte eliberarea acestuia dar şi inhibarea recaptării lui. Passiflora este cunoscută pentru eficacitatea sa de înlăturare a stărilor de stres, determinând instalarea unei stări de liniştire a organismului, reduce starea de tensiune psihică. Melatonina este substanţă biologic activă ce favorizează instalarea somnului fără efecte neplăcute la trezire.
Sedoral® îmbunătăţeşte calitatea somnului şi reduce stările de agitaţie. Asigură funcţionarea organismului în condiţii optime în cazurile de agitaţie psihică, dezechilibre ale sistemului nervos vegetativ.

Recomandări:
Insomnii,  ameliorarea stărilor de hiperexcitabilitate; tulburări neurovegetative. Asigură refacerea organismului după perioade prelungite de surmenaj însoţite de perturbări în inducerea şi calitatea somnului.

Compoziție 1 capsula:

Passiflora incarnată 130.0 mg
Valeriana officinalis 80.0 mg
Melatonina 1.5 mg
Urtică dioică (urzică) 40.0 mg

Mod de administrare:
Doza recomandată: 1-2 capsule pe zi

Precauții!
Contraindicat în sarcină și alăptare. A se administra cu prudență în caz de diabet, afecțiuni hepatice și dependentă de alcool. Poate interfera cu medicamentele, la administrare concomitentă de antidepresive, narcotice, tranchilizante, inhibitori ai MAO. Poate reduce reflexele conducătorilor auto și ale persoanelor care manipulează utillaje.

Prezentare:

Flacon cu 40 capsule in cutie de carton

Producator:

FarmaClass

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun