DESPRE NOI | PACHETE 1+1 | BLOG | CONTACT | PARTENERI | PROMOTII
    0766.534.345, L-V: 09-18 | S: 10-14
Atentie! Stocurile variaza de la o zi la alta. Contactati-ne pentru confirmarea stocurilor.

Stevielle indulcitor stevia granule 380 G - Hermes Natural

Stevielle indulcitor stevia granule 380 G - Hermes Natural
Preţ: 37,00 LEI (TVA inclus)
Producător:Hermes Natural - Stevielle
Cod produs:A.7372
Disponibilitate:Stoc epuizat

Stevielle indulcitor stevia granule 380 G - Hermes Natural

Proprietăți:
Îndulcitor fără zahăr, 100% natural, de 3 ori mai dulce decât zahărul.

Ingrediente:
Eritritol (99%) și extract din frunze de ștevia (Rebaudiozidă A 98%)
îndulcitorul granule Stevielle NU conține antiaglomeranți, maltodextrină, inulină, dextroză, lactoză sau îndulcitori artificiali cum sunt aspărtamul, zaharină sau ciclamatul. De asemenea, NU este o sursă de fenilalanină.
Poate fi utilizat în dietele Young, Dukan, ketogenică, low-carb și orice alte diete. Este potrivit pentru copii, pentru cei care nu doresc să mai consume zahăr și pentru persoanele cu diabet.
Este un îndulcitor foarte bun pentru realizarea de blaturi, brioșe și alte dulciuri coapte, în creme și frișcă dar și în băuturi calde sau reci, în deșerturi sau pudrat pe fructe.
Este de 3 ori mai dulce decât zahărul deci recomandăm folosirea unei treimi din cantitatea de zahăr pe care o aveți în rețetele obișnuite.

STEVIA- extractul din frunze de ștevia (Rebaudiozidă A 98%)
Îndulcirea este dată de extractul cel mai puternic din frunze de ștevia rebaudiană dar și cu gustul cel mai bun: Rebaudiozidă A cu o concentrație de 98% steviol glicozide, un îndulcitor de 300 de ori mai puternic decât zahărul. Puritatea și înalța calitate a acestui extract face ca îndulcitorul nostru să aibe un gust asemănător zahărului, fără poștgust amărui ci doar dulce și delicios.
Combinația de 100% natural, puterea de îndulcire de 300 de ori mai mare decât a zahărului dar fără zahăr și fără calorii au făcut ca stevia rebaudiană Bertoni să fie declarată “îndulcitorul viitorului”.

Eritritolul
Compensarea pierderii de masă, în cazul în care dorim să reducem îndulcirea de la de 300 de ori la o îndulcire doar de 3 ori mai puternică decât a zahărului, este realizată cu ajutorul unui ingredient cu rol de filler: eritritolul.
Eritritolul este un poliol, cu zero zahăr și zero calorii, și el natural și fără efecte neplăcute asupra digestiei, așa cum generează ceilalți polioli. Puterea lui de îndulcire este de 70% din cea a zahărului, reușind astfel să fie un ideal agent de umplere.
Eritritolul apare și spontan, în multe fructe fermentate dar și în alte alimente, motiv pentru care organismul uman s-a obișnuit cu acesta timp de mii de ani și nu îl percepe ca pe ceva străin.
Un alt mare avantaj al eritritolului îl reprezintă faptul că nu produce carii, ba chiar le reduce dezvoltarea, realizând astfel o protecție a cavității bucale.
Eritritolul folosit de noi în combinație cu extractul din frunze de ștevia este natural, vegetal, nu este extras din organisme modificate genetic și are o puritate de peste 99%. Această mare puritate face ca gustul eritritolului să fie foarte bun, deși îi rămâne o notă ușor mentolată, răcoritoare dar mult mai redusă decât în cazul altor tipuri de eritritol.

Combinate prin CO-CRISTALIZARE
REB A 98% este sub formă de pulbere iar Eritritolul este sub formă de cristale. Dacă amestecăm direct o pulbere cu niște cristale, acestea din urmă, fiind mai mari, rămân la suprafață iar pulberea se strecoară printre cristale către partea de jos a ambalajului, gustul devenind neomogen din cauza lipsei de omogenitate a produsului în sine.
În plus, prezența pudrei în amestec face ca, în prezența vaporilor de apă din aer, amestecul să devină lipicios, ceea ce face ca mulți producători să adauge agenți antiaglomeranți ca ștearatul de magneziu, carbonatul de calciu sau dioxidul de siliciu.
Noi am dorit ca îndulcitorul granulat, că toate produsele noastre de altfel, să fie 100% natural, motiv pentru care nu puteam folosi acești agenți antiaglomeranți.

Singura soluție pentru rezolvarea celor două probleme de mai sus o reprezintă co-cristalizarea. Co-cristalizarea reprezintă o metodă de combinare perfectă a celor două ingrediente în urma topirii lor împreună, a omogenizării și apoi a uscării și mărunțirii amestecului. În acest fel produsul este omogen ca gust și nu mai are nevoie de agenți antiaglomeranți, rezultând un îndulcitor de cea mai înaltă calitate.
1 borcan cu 380g este echivalent, ca îndulcire, cu 1.140g zahăr.

Valori nutriționale:
Per 100g % CR*
Valoare energetică 0 kJ 0% 0 kcal 0%
Proteine 0 g 0%
Carbohidrați totali din care: 99 g 33%
zaharuri 0 g
polioli (eritritol) 99 g
Lipide totale din care: 0 g 0%
acizi grași saturați 0 g 0%
fibre alimentare 0 g 0%
Sare 0 g 0%
CR*- Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/2 000 kcal)
Indice glicemic = 0
Consumul excesiv poate avea efecte laxative.

Prezentare:
Flacon cu capac filetat 380 g

Producator:

Hermes Natural

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun