DESPRE NOI | PACHETE 1+1 | BLOG | CONTACT | PARTENERI | PROMOTII
    0766.534.345, L-V: 09-18 | S: 10-14
Atentie! Stocurile variaza de la o zi la alta. Contactati-ne pentru confirmarea stocurilor.

Tămâie extract thermo – Boswellia cremă 50 ML - DVR Pharm

Tămâie extract thermo – Boswellia cremă 50 ML - DVR Pharm
Preţ: 24,50 LEI (TVA inclus)
Producător:DVR Pharm
Cod produs:A.9352
Disponibilitate:5

Tămâie extract thermo – Boswellia cremă 50 ML - DVR Pharm

Tămâie extract thermo este o cremă puternic hidratantă și foarte bogată în principii active (conține minimum 10% extract standardizat), destinat întineririi, îngrijirii și refacerii pielii, al cărui principal component activ este Boswellia Serrata (Tămâie).

Tămâia – un remediu folosit în cele mai vechi timpuri

De-a lungul timpului, tămâia a fost utilizată în nenumărate scopuri: în ritualurile religioase, pentru a combate diferitele mirosuri neplăcute, sau chiar pentru a alunga spiritele rele și demonii. Încă din Antichitate, tămâia era utilizată în numeroase ritualuri în Egipt, Babilon și Grecia Antică. Tămâia este menționată în 24 de versete biblice, iar aroma sa este ușor de recunoscut. În ultimii ani, prin cercetări și studii, tămâia a obținut și recunoașterea comunității științifice.

Studii științifice despre efectele uleiului de tămâie

Uleiul de tămâie a fost subiectul principal al multor cercetări și investigații științifice. Mai jos, puteți descoperi, pe scurt, câteva dintre rezultate. Efectele benefice ale uleiului de tămâie au fost demonstrate științific, în afecțiuni precum:

Cancer de piele

Cancer la sân

Cancer la pancreas

Cancer de vezică urinară

Anxietate

Astm bronșic

Boala Crohn

Osteoartrita genunchiului

Efectul uleiului de tămâie asupra cancerului de piele

În cadrul unui studiu, cercetătorii au tratat un bărbat care suferea de carcinom bazocelular pe ambele brațe, cu ulei esențial de tămâie, aplicat de mai multe ori pe zi, timp de 20 de săptămâni. Au fost efectuate biopsii atât înainte de începerea tratamentului, cât și după. După tratament, cercetătorii au notat că a fost observată rezoluția totală a carcinomului de pe braț și o rezoluție parțială pe piept. Aplicarea topică a uleiului esențial de tămâie poate oferi o alternativă nechirurgicală, concluzionează autorii:

“Folosit în mod tradițional pentru aromaterapie, pe baza abundenței de compuși aromatici foarte volatili, uleiul esențial de tămâie preparat prin hidro-distilarea rășinilor de gumă de Boswellia sacra posedă, de asemenea, o activitate anticancerigenă care poate oferi o opțiune de tratament nechirurgical și neinvaziv pentru carcinom bazocelular prin aplicare locală. 

Beneficii:

Tămâie extract thermo – Boswellia cremă are rol benefic în:

     artroză (a genunchiului, umerilor, cotului etc.)

     spondilită anchilozantă

     lombosciatică

     nevralgii produse sau agravate de frig

Compoziţie: Petrolatum, Aqua, Oleic/linoleic/linolenic Polyglycerides, Stearic Acid, Cholesterol, Alcohol, Symphytum Officinale Rhizome/root Extract, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Sqlix Alba Leaf Extract, Harpagophytum Procumbens Root Powder, Salix Alba Bark Powder, Boswellia Serrata Extract, Capsicum Annuum Powder Extract, Potassium Sorbate, Boswellia Serrata Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Benzoate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, D-limonene, Linalool.

Mod de administrare: 

Se întinde în strat subțire (mai ales la început, urmând ca apoi să creștem cantitatea) pe zona afectată, masându-se foarte ușor vreme 10-30 de secunde, așa încât crema să pătrundă în piele. De regulă, o singură aplicație la 48 de ore este suficientă.

Acțiuni: 

Reîntineritor, antialgic, antiinflamator articular, stimulent al circulației sanguine locale, stimulent al regenerării țesuturilor cartilaginoase.

Precauții și contraindicații: Produsul are un puternic efect rubefiant și că atare se va aplica în primele zile cu prudență, în cantități mici pe piele, crescând treptat doza de cremă aplicată pe zona afectată. Este contraindicată ferm aplicarea acestui produs pe mucoase (oculară, anală, bucală etc.), pe răni sau inflamații ale pielii, întrucât poate produce dureri și usturimi. După aplicarea cremei, mâinile se vor spăla bine cu apă și săpun. De asemenea, nu se va lăsa produsul la îndemâna copiilor.

Prezentare:
Flacon cu capac filetat 50 ml

Producator:

DVR Pharm

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun